Een moment geduld s.v.p..

Ontspan, geniet, groei!

Ontwikkel jezelf in een safariomgeving. Midden in de schoonheid van de Afrikaanse natuur in het Krugerpark.
In de ochtend en aan het einde van de dag op safari. Overdag ontspannen en persoonlijke coaching en counseling, ondersteund door lezingen en workshops. Een ervaring om nooit te vergeten.

De Safari & Coaching Experience is een combinatie van plezier en introspectie. Van kijken naar de natuur en kijken naar je leven. Wees niet verbaasd als er opeens een olifant van een boom op het erf snoept. Ook niet als je opeens inziet wßt je eigenlijk precies wil en weet hoe je dat gaat bereiken.

Op deze site vind je op afzonderlijke pagina's een korte beschrijving (deze pagina) een uitgebreide beschrijving, practische informatie en een fotopagina. Links naar deze pagina's staan ook in het menu aan de linkerkant van het scherm.

Voor complete groepen (b.v. zakelijke) bieden wij naast Afrika ook in India een Safari & Coaching Experience aan. De inhoud van het programma kan desgewenst aan de groep worden aangepast, bijvoorbeeld rond een thema als Leiderschap en Authenticiteit. Individuele inschrijving hiervoor is helaas nog niet mogelijk. Voor een indruk van deze reis kun je op de fotopagina India kijken.

Wat is het precies?

De 15-daagse Safari & Coaching Experience combineert een ontspannen en avontuurlijk verblijf in Zuid-Afrika met werken aan persoonlijke en/of professionele groei. Dit doen we in de vorm van persoonlijke coaching/counseling, lezingen en workshops.
We overnachten op een vaste 'eigen' plek in een comfortabele lodge of tentenkamp in het Krugerpark, van waaruit we elke ochtend en middag op safari gaan met een ervaren safarigids. Dat gebeurt zowel met de Landrover (een ’drive’) als te voet. De gids geeft veel informatie over de Afrikaanse flora en fauna en leert je bijvoorbeeld spoorzoeken.
Overdag heb je tijd te ontspannen en zijn de persoonlijke coachinggesprekken. Aan het eind van de middag zijn er lezingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en natuur en safari.

Bij de avonddrive nemen we een koelbox met drankjes mee voor de ’sundowner’: tegen zonsondergang parkeren we de Landrover op een mooi plekje en bewonderen de pracht van de ondergaande zon.
Als we terugkomen heeft de kok een heerlijke maaltijd bereid. Na het avondeten is er alle gelegenheid rond het kampvuur na te genieten van een heerlijke dag. De safarigids vind het dan ook leuk te vertellen over zijn vele bijzondere ontmoetingen met dieren. Soms hebben we nog een ’nightdrive’ om de nachtdieren te bewonderen, zoals de civet en de genet-soorten.

Verder hebben we een aantal speciale activiteiten, bijvoorbeeld wildsporen zoeken en volgen en het zelf besturen van de vierwiel aangedreven Landrover.
De coach is bij de meeste activiteiten aanwezig en staat, als er ruimte voor is, open om met je van gedachten te wisselen over wat op dat moment belangrijk voor je is.

Naar top

Voor wie?

De Safari & Coaching Experience is bedoeld voor mensen die omringt door de Afrikaanse natuur willen werken aan persoonlijke en/of professionele groei, bijvoorbeeld:

Kortom, gaat het op persoonlijk en/of professioneel gebied anders dan je wenst en wil je verder, dan is de Safari & Coaching Experience een uitgelezen mogelijkheid natuurlijke stappen te zetten en resultaat te bereiken.
Ook als alles gewoon lekker loopt en je bent nieuwsgierig wat het leven je verder te bieden heeft is dit een uitgelezen mogelijkheid. Je zou het als een tweeweekse sabbatical of retraţte kunnen zien.
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, met daarnaast de safarigids en 1 of 2 coaches.

Na inschrijving hebben we in Nederland een persoonlijke ontmoeting waarbij deelnemer en coach met elkaar kennismaken. Hierbij worden onder meer vragen over de reis beantwoord en mogelijke coaching/counseling vraagstukken besproken. Deze ontmoeting biedt tevens de mogelijkheid te kijken of er een ’klik’ is tussen de deelnemer en de coach.
Als deze ’klik’ er onverhoopt niet is kunnen beide partijen zelf besluiten dat deelname aan de reis op dit moment geen juiste keuze is. In dat geval brengen we je geen kosten in rekening.

Verder bieden wij de mogelijkheid van een Safari & Coaching Experience 'op maat', die met name voor zakelijke klanten interessant is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan training en/of (persoonlijke) begeleiding rond een gewenst thema. Indien je hierin ge´nteresseerd bent horen we dat graag van je (contact).

Naar top

Wat anderen er van vinden

Een bloemlezing uit de feedback die wij ontvingen van eerdere deelnemers:

Naar top

Data

Bij deze reis werken wij samen met Thika Travel en een Zuid-Afrikaanse Safari specialist.

Thika Travel is een gerenommeerde reiorganisatie op het gebied van bijzondere reizen. De Zuid Afrikaanse safari specialist heeft al honderden safarikampen in het Krugerpark georganiseerd, waarbij het accent veelal lag op de opleiding tot safarigids.
De opzet van deze kampen is ook goed bruikbaar voor de combinatie van safari en coaching. HEROK - People Development By Nature heeft ruime ervaring met coachen en counselen.
Door onze krachten te bundelen kunnen wij de unieke Safari & Coaching Experience aanbieden:

Individuele inschrijving Wij hebben geen Safari & Coaching Experiences voor individuele inschrijving gepland. Wel bieden we met Connecting2Result in 2016 de Lean Leiderschap Safari: klik hier voor meer informatie.
Groepen: data in overleg Safari & Coaching Experience op maat met training en/of (persoonlijke) begeleiding rond gewenst thema. Dit kan in vrijwel alle landen met met safarimogelijkheden in Afrika en ook in India. Voor een indruk van deze reis in India kun je op de fotopagina India kijken

Wij zijn ons er van bewust dat deze reizen een aanzienlijke investering zijn. Kijk gerust rond: voor een vergelijkbaar coaching/counseling programma in Nederland of België- zonder overnachtingen en maaltijden - wordt veelal een vergelijkbare investering of meer gevraagd. Ook voor een vergelijkbare safari - max. 10 mensen, eigen kamp, gids, kok en landrover - op toplocaties als deze wordt hetzelfde of meer gevraagd.
Wij zijn oprecht van mening dat je met de Safari & Coaching Experience een geweldige investering in jezelf doet, die het geld dubbel en dwars waard is.
Hieronder staat een overzicht van wat bij de prijs is inbegrepen en wat niet.

Inbegrepen

Bij de prijs voor de Safari & Coaching Experience is inbegrepen:

Niet inbegrepen

Enthousiast? Laat het ons weten en samen werken we het uit: "Contact"


Meer weten over Safari & Coaching Experience? Kijk bij de 'uitgebreide beschrijving', de 'practische informatie' en/of de foto's.


HEROK - People Development By Nature - Michiel van Miereveldlaan 7 - 1181 TM Amstelveen

Tel: 06 - 510 246 37

Copyright © HEROK - All Rights Reserved

Photography © Robert Herok - hosting: Alphamega Hosting